Alıntıdır-
2CO sistemi bir sanal pos uygulamasıdır bu uygulama bütün dünyada master card ve visa card geçtiği yani türkiyedeki banka kartlarındanda işlem yapılacağı bir sanal pos sitesidir
site gayet güvenli ve amerikada bir şirkete aitdir ve şirket kurumsaldır.
örnek vermek gerekirse biz bir markete girdik alışverişimizi yaptık ve kasaya doğru yanaştık ürünler okundu ve sıra geldi ödemeye
ama ödemeyi kredi kartıyla yapıcaksın kredi kartını okuttukları ve şifrenizi girdikleri makineye POS adı verilir 2CO'da aynen pos uygulaması yapmaktadır
mesela bir e-ticaret sitesine girdim alışverişimi yaptım sepeti doldurdum ve ödemeye geldim hesap çıktı ödeme yap dedim ve beni 2checkout.com ödeme yapma bölümüne gönderdi burada tek yapmamız gereken ödeme türü seçmektir (paypal yada kredi kartı)
kredi kartını zaten kendi seçili geliyor burada en alt kısımda daha doğrusu bütün boş kısımları dolduralım ve en altta kart bilgilerini dolduruyoruz doldurduktan sonra onaylıyoruz ve hemen bankanızdan bir mesaj gelecek o mesajdaki şifremizi girdikten sonra ödeme yapmış oluyoruz ve bizi tekrar ürün satın aldığımız siteye yönlendirecektir